Wat wij zoeken
In ons kleine en flink groeiende bedrijf hebben we jou nodig om te helpen bij de productie. Je helpt mee in de productie van verschillende soorten vleeswaren, worsten, hammen etc., onder aansturing van onze chef-slager. Ook help je met verpakken en bestellingen klaarzetten en standaard schoonmaak werkzaamheden omtrent je eigen activiteiten. 

Vind je het ook leuk om soms bestellingen te rijden, op een beurs te staan, met receptuur mee te denken of acquisitie te doen? Dat kan allemaal. Je bent echt onderdeel van het bedrijf en kan in alle onderdelen daarvan meewerken. Waar ligt jouw interesse, kracht en talent? We komen er samen achter, en kijken naar welk groeipad voor jou het beste werkt. 

We zijn EG gecertificeerd en dat betekent dat er volgens de NVWA en HACCP regels gewerkt moet worden.

Over welke vaardigheden beschikt je
Als je bij ons wil komen werken moet je beschikken over een energieke instelling, ben je een doorzetter en hou je ook op zijn tijd van een lolletje. We zijn een jong bedrijf, dus een open instelling past goed bij ons. Je werkt in een klein team en moet dus ook een team-player zijn, die goed kan samenwerken. Onze kwaliteit is alles, dus het is heel belangrijk dat je niet met minder genoegen neemt dan het aller beste.

Alhoewel ervaring een pré is, vinden we dat niet het belangrijkste. Je instelling, werkhouding en motivatie is voor ons veel belangrijker. Alles is te leren!

Wat wij bieden
Wij zijn een jong groeiend bedrijf (in de breedte en de diepte) en zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Deze groei zorgt er ook voor dat we zomaar eens een stuk groter gaan worden, en misschien ben jij daar dan wel onderdeel van. Werk-ethos: 'work hard, play hard'. Er moet hard gewerkt worden, maar het moet ook zeker gezellig zijn als het werk is gedaan. Ons motto is 'groeien doe je samen'. Onze chef slager is kan je goed ondersteunen en meedenken over je ontwikkeling. Daarnaast kan je ondersteuning krijgen van de twee eigenaren die veel ervaring hebben in de horeca en IT, of van onze chef slager die alles over vlees weet. Er is meer dan genoeg om te leren, en doorgroei is ook zeker mogelijk. Wij zijn ook een erkend leerbedrijf trouwens!

Ook goed om te weten : We maken alles zelf, ambachtelijk en zonder toevoegingen. We werken alleen met (echt) wild (en jagen zelf ook), en leveren dit aan tal van restaurants, slagerijen en poeliers, een groeiend aantal supermarkten en via onze webshop aan de consument.

Verder hebben we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en verdien je een salaris dat boven de norm ligt. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Wil je wel laten zien wat je waard bent en ben je nog lang niet uitgegroeid of ontwikkeld? Heb je een passie voor vlees/wild en sta je nog aan het begin van je carrière? Neem dan contact op!