Bezorgkosten:

HEEL NEDERLAND:
Bestellingen onder €50 --------------------- € 9,95
Bestellingen tussen € 50 en € 100 ------- € 4,95
Bestellingen vanaf € 100 -------------------- € 0,-

RANDSTAD:
Bestellingen onder €50 --------------------- € 4,95
Bestellingen tussen € 50 en € 100 ------- € 2,95
Bestellingen vanaf € 100 ------------------- € 0,- 

We bezorgen op
- woensdag (tot maandag 21:00 bestellen)
- vrijdag (tot woensdag 21:00 bestellen)
- zaterdag (tot donderdag 21:00 bestellen)

De avond voor de levering krijgt u van onze transporteur een e-mail met daarin een track & trace code. Via https://web.multi-vers.nl/TrackAndTrace kunt u uw bestelling volgen.

* Helaas leveren we (nog) niet op de waddeneilanden.
* bezorgingen in Zeeland zijn helaas niet mogelijk op zaterdag.
* op de dag van leveren kan een betere inschatting worden gegeven van het bezorgmoment. Bent u niet de hele tijd thuis? Neem dan even contact op.
* Indien op het gekozen moment niemand de bestelling kan aannemen wordt op het aangegeven telefoonnummer gebeld en wordt bij de buren geprobeerd. Als het alsnog niet mogelijk is om het pakket af te leveren op het aangegeven moment dan zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen om opnieuw aan te bieden. 

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.” Heb je klachten of problemen met het geleverde product, neem dan contact met ons op zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.