Het is onze missie om vleesconsumptie te verduurzamen door het
het eten van vlees direct afkomstig uit de natuur.

Wij zijn Wild van Wild, opgericht in 2011 door twee jagende broers met een passie voor natuur en gastronomie.

Dankzij jarenlange ervaring in de horeca maken wij onovertroffen worsten, pastrami, stoven en meer. Daarvoor gebruiken wij het allerbeste vlees, wild.

Met een jong team jagen we onze missie na; vleesconsumptie verduurzamen door het eten van vlees direct afkomstig uit de natuur. Daarom bevatten onze producten alleen écht wild, van dieren die een leven hebben gehad in de vrije natuur.

Het gebruik van wild draagt bij aan een verbeterde biodiversiteit en gezondere populaties. Bovendien is wild het meest gezonde en duurzame vlees dat er bestaat.
Wij zien onze vleesproducten dan ook als een belangrijke stap naar een duurzamere toekomst.

Wij jagen het hele jaar door, per seizoen op verschillende diersoorten. Daardoor kunnen wij het hele jaar door heerlijke wildproducten maken.


Kijk voor meer informatie over de herkomst van ons vlees, de jacht en al uw andere vragen bij veelgestelde vragen.