
Klaas
Samen met Sjoerd de oprichter en eigenaar van Wild van Wild.
Begonnen in de horeca als kok en gastheer, vervolgens afgestudeerd aan de VU. Na 10 jaar in de IT gewerkt te hebben is hij zich volledig gaan richten op Wild van Wild.
Klaas is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, financiën, personeel en acquisitie.

Sjoerd
Samen met Klaas de oprichter en eigenaar van Wild van Wild.
Sjoerd is begonnen als kok, heeft de koksopleiding afgerond en is in menig restaurant (sous-)chef geweest. De ervaring en kennis die hij hiermee heeft opgedaan zet hij nu in om de juiste recepturen te ontwikkelen.
Sjoerd is verantwoordelijk voor productontwikkeling, klantbeheer en inkoop.

Robert
Robert is onze chef slager en heeft al jarenlang ervaring in het slagersvak. Met zijn tomeloze enthousiasme, energie en gedrevenheid zorgt hij ervoor dat de productie op rolletjes gaat.
Robert is verantwoordelijk voor de operatie en alles wat daarmee te maken heeft.

Miranda
Miranda is al jaren werkzaam geweest bij poeliers en heeft vervolgens de overstap gemaakt naar Wild van Wild. Ze is een gedreven bestuurder en navigator. Daarom is ze ook verantwoordelijk voor de logistiek.